Danas je našu školu posjetila gospođa Aida Marić, predstavnica američke nevladine organizacije PH International, kako bi nazočila postavljanju klupa u školskom dvorištu, a za čiju je nabavku spomenuta organizacija osigurala novčana sredstva.

Naime, vjeroučitelj Željko Bušić aplicirao je u ime škole na njihov  projekt „Harmony“ , čiji je cilj potaknuti suradnju pojedinaca i zajednice u svrhu opće dobrobiti. Inače, djelatnost organizacije PH International usmjerena je na suradnju preko granica, rješavanje izazova i pronalaženje rješenja utemeljenih na razumijevanju kultura. Njihovi partneri u programu prevencije maloljetničke delikvencije i ovisnosti su i djelatnici MUP-a, koji su nas također danas posjetili.

Da jedno dobro djelo povlači za sobom drugo, dokazao je gosp.ŽeljkoDugandžić, ravnatelj JKP „Broćanac“, koji nam je velikodušno donirao kvalitetne kante za otpatke te  novčana sredstva kojim su kupljene sadnice ukrasnih stabala za školski vrt.

Učenici 9.razreda i članovi Ekološke sekcije su zasadili stabla, da sve protekne kako treba pobrinula se voditeljica sekcije nastavnica Iva Šimović.

Nadamo se da će ovakve akcije potaknuti i druge da nam se pridruže kako bismo osigurali što ljepši i ugodniji boravak učenicima u školi, ali i uljepšali sliku našega grada.

 

 

 

 

                                                                                                                                   S.Prusina