Poštovane/i,

 

Lino višebojac, projekt pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke/znanosti i Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije, a u organizaciji Podravke BiH, Sportskih novosti i OŠ fra Didaka Buntića iz Čitluka, održat će se:

 

u petak, 27.04.2018. godine u 12:00 h,

u Gradskoj športskoj dvorani, na adresi

Kralja Tomislava 47, Čitluk

 

Lino višebojac je projekt čiji je cilj potaknuti učenike osnovnih škola na bavljenje sportskim aktivnostima i razvijanje njihovih sportskih navika, te promociju školskog sporta i učeničkog stvaralaštva, a već četvrtu godinu se, osim u Hrvatskoj, održava i u osnovnim školama diljem Bosne i Hercegovine.

 

Učenice i učenici iz osnovnih škola u dobi od 5. do 9. razreda natjecat će se u 8 (osam) disciplina u trčanju, štafeti u otežanim uvjetima, skoku u dalj, izvođenju slobodnih udaraca na rukometni i nogometni gol, pogađanju košarkaških obruča, potezanju užeta, skakanju u vrećama, a pokazat će i svoje kulturno-umjetničko stvaralaštvo. Natjecatelje će bodriti i gosti-sportaši Irena Prga – karatašica, Marko Ivanković – rukometaš, Marko Grgić – nogometaš, te atletičarka Marija Ivanković, koji će se družiti sa učenicima, motivirajući ih na daljnje bavljenje sportom.

 

Radujemo se vašemu dolasku!

 

Srdačan pozdrav,