Sustavno se obrazovati, biti prisutan na seminarima, edukativnim radionicama, znači biti u tijeku, biti ukorak s vremenom i potrebama današnjeg obrazovnog sustava.

Prosvjetni djelatnici svesrdno podržavaju inovacije u nastavi i rado se odazovu na organizirana predavanja. U petak 5.svibnja 2017.godine u dvorani CineStar, prodajnog centra Joker u Splitu, Školska naklada je organizirala edukativnu radionicu na temu „Digitalni udžbenici“.

Istina, predavanje je bilo koncizno, ali otvorilo nam je vrata jednom novom i lijepo osmišljenom svijetu digitalnih udžbenika. Nakon predavanja uslijedio je domjenak i čašica stručnog razgovora.

U poslijepodnevnim satima  smo se uputili  u dvoranu Gripe u Splitu. Mediteranski festival knjige nas je ostavio bez daha. U mnoštvu dobrih naslova, jednostavno zaboravite na realnost i lako uđete u svijet mašte.

Naravno, kako završiti posjet gradu pod Marjanom, ako ne laganom šetnjom starim gradom i rivom. Doma smo se vratili u kasnim večernjim satima; veseli, sretni i puni nade u bolje sutra.

Još jednom, velika hvala Školskoj nakladi na ovom predivno organiziranom putovanju.