Prijem roditelja i informacije

Prijem roditelja i informacije

Prijavi seVrijeme

An error occured during parsing XML data. Please try again.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas104
mod_vvisit_counterJučer127
mod_vvisit_counterOvaj tjedan104
mod_vvisit_counterProšli tjedan949
mod_vvisit_counterOvaj mjesec3593
mod_vvisit_counterprošli mjesec4635
mod_vvisit_counterSve ukupno722636


Designed by:

Božićna priredba PDF Print option in slimbox / lytebox? (info)

Dana 21.12.2011.godine održana je Božićna priredba u organizaciji naše škole,u dvorani KIC-a u Čitluku. Zbog velikog broja učenika održane su dvije i to u 11:00 i 13:00 sati. Svojim raznovrsnim programom obuhvatila je učenike od I. do VIII. razreda.

„Okićen bor,ukrašena pozornica i vesela lica naših izvođača najljepša su vam dobrodošlica“,riječi  su kojima je voditeljica programa,učenica VIII.a razreda, Ivana Buntić,pozdravila sve nazočne,od ravnatelja i učitelja do učenika i njihovih roditelja te svih dragih gostiju koji su s nama došli proslaviti nadolazeće blagdane ljubavi i mira.

 

Kako to obično biva da se počinje s pjesmom,tako je mali zbor naše škole pod ravnanjem č.s.Slavice Kožul pjesmom „Božić je na pragu“otvorio ovu svečanost.

Nakon toga su slijedile recitacije,igrokazi,ritmičke točke naših najmlađih učenika koji su zaista oduševili sve prisutne.

Slaviti Božić, a ne sjetiti se naših tradicijskih običaja,nemoguće je. Ono što svakako trebamo spomenuti jest folklorna skupina naše škole koja se predstavila koreografijom „Hercegovina“i pjesmom „Na livadi“.

S obzirom da je posljednji tjedan Došašća sve je spremno,borovi svijetle,darovi čekaju…Samo još Isusa čekamo?Učenici dramske sekcije V. i VII. razreda izveli su Igrokaz „U iščekivanju Isusova dolaska“.

Program priredbe je završen pjesmom koju svi volimo:“Zvončići“, također u izvedbi malog zbora naše škole.

Vjerujemo da je ova svečanost uljepšala svima prisutnima iščekivanje blagdana. Zahvaljujemo se svim sudionicima programa,učiteljima i organizatorima koji su se potrudili da ova svečanost zaista bude posebna i naravno svim dragim roditeljima koji su svojim nazočnošću  uveličali ovu svečanost.

 

Neke od slika možete pogledati odmah ispod a ostatak slika možete pronaći u našoj galeriji slika ili klikom OVDJE.

 

SRETAN BOŽIĆ I NOVA 2012. GODINA

 

 

M. Šego

 

Anketa

Sviđa li vam se naša stranica?
 

Koliko je trenutno ljudi online

We have 16 guests online

Kalendar nastave